CONSULTING ENTERPRICES

 

  

Lider in Romania pe segmentul serviciilor de Proiectare / Autorizatii si Avize Functionare / Implementarea si mentinerea sistemelor de siguranta a alimentului in conformitate cu legislatia specifica in vigoare, din Industria Alimentara, Alimentatiei Publice, Turism si Farmaceutica, cu un portofoliu generos.

 

CONSULTING ENTERPRICES  este o companie de servicii integrate cu activitate extinsa si conexa Industriei Alimentare, cu capital romānesc ce operează pe piaţa de profil din 2003.

CONSULTING ENTERPRICES  dispune de o echipă tānără de specialişti experimentaţi din domeniile ingineriei alimentare, sanitar-veterinare, construcţiei, arhitecturii, juridic şi legislativ, ce sunt gata să vă ofere informaţiile şi asistenţa necesară demarării temei de proiect.

Prin intermediul metodelor moderne de lucru pe care le utilizăm, suntem īn măsură să furnizăm soluţii inovatoare adaptate la situatiile de configurare a strategiilor de aplicare in sistemul autohton.

 

 

MISIUNEA NOASTRA - de a contribui la dezvoltarea Industriei Alimentare din Romania prin furnizarea de solutii tehnice si servicii de calitate clientilor nostri, care vad parteneriatul cu noi ca o cale strategica catre succes.

 

 

DOMENII DE ACTIVITATE SI COMPETENTA

- Servicii complete de proiectare specifica

- Consultanta si Consiliere legislativa in conformitate cu directivele europene

- Elaborarea documentatiilor tehnice si obtinerea de avize / autorizatii / acord de functionare

- Consultanta amenajări interioare şi exterioare – configurare flux tehnologic

- Consultanţă īn construcţii si achizitii de materiale si tehnologie aplicabila activitatii

- Servicii de implementare a soluţiilor tehnice noi, raportat la infrastructura 

- Consultanţă in tehnologia cresterii animalelor si productiei agricole, procesarii materiilor prime, depozitarii si fabricarii produselor alimentare in lantul agro-alimentar.

- Implementarea sistemelor de siguranta alimentelor pe principii H.A.C.C.P

- Consultanta si audituri de conformitate catre furnizori/beneficiar, Inspectie si Control calitate servicii/produse

 

INDUSTRIA ALIMENTARA

INDUSTRIA ALIMENTATIEI PUBLICE

INDUSTRIA TURISMULUI

INDUSTRIA FARMACEUTICA

 

 

CONSULTING ENTERPRICES a dezvoltat un sistem propriu de Certificare H.A.C.C.P a īntreprinderilor active in lantul alimentar, acesta se face pe bază de criterii ştiinţifice, care asigură auditarea īntreprinderilor pe domenii, tipuri de activitati, pe clase de impact asupra sanatatii umane şi competenţă īn activitatea de procesare a materiilor prime ce sunt destinate consumului uman, productia produselor alimentare in conditii de igiena si utilizarea tehnologiilor adecvate in raport cu specificatiile tehnice de fabricatie, audit de conformitate si consultanţă generală, servicii specializate īn domeniul legislativ sanitar-veterinar, inclusiv Implementarea Ghidurilor de Bune Practici in Executie ( G.M.P ) si Igiena ( G.H.P ) pe Principii H.A.C.C.P in conformitate cu standardele de Siguranta Alimentara Codex Alimentarius,  cu legislatia specifica in vigoare, comunitara si nationala.
Sistemul de Certificare sub sigla proprie, are īn vedere asigurarea accesului la Certificare a tuturor operatorilor activi in domeniul alimentar, nediscriminatoriu, īn
aceleaşi condiţii financiare şi asigură imparţialitatea şi obiectivitatea sa, indiferent de mărimea acestora.

 

 

" Calitatea in Siguranta Alimentară!"

 

INSPIRA-TI AFACEREA !